Yt-ahdistuksen tältä puolen pientä päivitysyritystä, vaikka järki ei juuri kuljekaan. Tulevan viikon irtisanomisien piina painaa möykkynä rinnassa. Jotain kuitenkin hedelmöityshoitokuvioista: 

Keskiviikkona pistin pitkän kaavan sarjan ensimmäisen pistoksen, Procrenin. Sen on tarkoitus ajaa oma munasarjatoiminta alas, jota sitten kuukautisten alettua yritetään herätellä taas henkiin Elonvalla ja Menopurilla. Procrenin vaikutusaika on kuukauden verran ja sen pitäisi toimia samalla myös jarruna tulevassa stimulaatiossa (ei tule Orgalutrania ikävä). Piikki olikin ehkä inhottavimmasta päästä. Paksuhkoa ja kirvelevää lääkettä, joka jätti aran kohdan vatsanahkaan pariksi päiväksi. Tällä saralla seuraava odotettu tapahtuma on siis kuukautiset ja nollaultra. Aloitin myös taas syödä DHEA:a, vaikka kuurin pituus jääkin vähän lyhyeksi. Jälleen sivuvaikutuksena ärsytyskynnyksen aleneminen, en tykkää.

Perjantaina kävin julkisella polilla munasarjakontrollissa. Hieman hermoja raastava käynti parkkipaikan puutoksineen ja myöhästelevine lääkäreineen, vain julkisella voi lääkäri olla 40 minuuttia myöhässä. No mutta. Munasarja ultrattiin kunnolla ja muutos näytti lääkärin mielestä dermoidikystalta, joka ei ole muuttanut mittojansa: parin sentin alue jossa sisällä kiinteämpää materiaa 7mm verran. Kysta ei onneksi tällä hetkellä vaadi mitään toimenpiteitä: leikkaus ei ole ultranneen lääkärin mukaan tarpeen, eikä kuulemma näin pientä kasvainta voida oikein leikata ilman koko munasarjan poistoa (?). Kävin kuitenkin vielä samalla reissulla verikokeissa otattamassa tuumorimarkkerikokeet ja seuraava ultrakontrolli on 4 kuukauden päästä. Näillä spekseillä yritän olla ahdistumatta verikokeiden tuloksista, kun jo muutenkin ahdistaa. 

Sivusimme käynnillä myös lahja-alkioita ja tulevia ennenaikaisia vaihdevuosia. Lahja-alkioihin ei ole tällä hetkellä julkisella jonoa, mutta me emme ole tällä hetkellä kyseisiin hoitoihin halukkaita. Toiveena kuitenkin olisi edes "puoli-biologinen" sisarus tytöllemme. Vaihdevuosista todettiin, että voin ottaa polille yhteyttä, jos/kun kuukautiset jäävät pois tai jos alkaa ilmetä vaihdevuosioireita, kuten hikoilua tai unettomuutta. Etenkin näin nuorille on estrogeenikorvaushoito tarpeen, jotta luusto säilyy kunnossa. Vielä onneksi kuukautiset pyörivät, vaikka tulevatkin milloin sattuu. 

Tänään huiskin rätin ja vessaharjan kanssa pakoon työahdistustani, ja erehdyin sitten myös tytön vaatekaapin perukoille, jonne olen tyhmyyksissäni säilönyt älyttömästi pieneksi käyneitä vaatteita toisen lapsen toiveissa. Itkuhan siinä pääsi kun tajusin, että meillä on edelleen koko varustus tuttipulloista ja hoitoalustasta lähtien jemmassa. Pienen surutauon jälkeen raivasin kuitenkin kaapin loppuun ja päätin laittaa kiertoon puolet vaatteista. Osa kuitenkin vielä odottaa, jos meille kuitenkin vielä joskus...